
Торт-салат с куриной грудкой и черносливом “Фигаро”
Інгредієнти:
- Куряча грудка або куряче філе 350 гр.
- Чорнослив 200 гр.
- Гриби (печериці, гливи) 300 гр.
- Зітхання 2 шт. середні
- Огірок солоний 2 шт. середні
- Лук ріпчастий 1 шт.
- Яйця 3 шт.
- Свіжий огірок для прикраси 1-2 шт.
- Майонез 400-500 гр.
Приготування:
- Курячі грудки відварити до готовності, нарізати дрібними кубиками.
- Гриби нарізати невеликими шматочками, лук дрібними кубиками. Гриби разом з цибулею обсмажити на рослинній олії до готовності.
- Чорнослив розмочити в гарячій воді, дрібно порізати.
- Огірок солоний дрібно порізати.
- Яйця відварити круто, дрібно порізати.
- Морква відварити до готовності, остудити, подрібнити.
- Укласти торт-салат шарами на велике блюдо, кожен шар майонезом пропітивая або роблячи сіточку з майонезу:
П'ятий шар: Морква
Комментариев нет:
Отправить комментарий