вторник, 29 апреля 2014 г.

Торт-салат с куриной грудкой и черносливом “Фигаро” - Кулінарні рецепти

салаты с куриной грудкой в Салат с куриной грудкой «Нежнее нежного» - Кулінарні рецепти



салаты с куриной грудкой в




салаты с куриной грудкой в Торт-салат с куриной грудкой и черносливом “Фигаро” - Кулінарні рецепти


Торт-салат с куриной грудкой и черносливом “Фигаро” - Кулінарні рецепти



Торт-салат с куриной грудкой и черносливом “Фигаро”



Інгредієнти:



салаты с куриной грудкой в Торт-салат с куриной грудкой и черносливом “Фигаро” - Кулінарні рецепти



  1. Куряча грудка або куряче філе 350 гр.


  2. Чорнослив 200 гр.




  3. Гриби (печериці, гливи) 300 гр.


  4. Зітхання 2 шт. середні


  5. Огірок солоний 2 шт. середні




  6. Лук ріпчастий 1 шт.


  7. Яйця 3 шт.


  8. Свіжий огірок для прикраси 1-2 шт.


  9. Майонез 400-500 гр.






Приготування:





  1. Курячі грудки відварити до готовності, нарізати дрібними кубиками.


  2. Гриби нарізати невеликими шматочками, лук дрібними кубиками. Гриби разом з цибулею обсмажити на рослинній олії до готовності.




  3. Чорнослив розмочити в гарячій воді, дрібно порізати.


  4. Огірок солоний дрібно порізати.


  5. Яйця відварити круто, дрібно порізати.


  6. Морква відварити до готовності, остудити, подрібнити.




  7. Укласти торт-салат шарами на велике блюдо, кожен шар майонезом пропітивая або роблячи сіточку з майонезу:



П'ятий шар: Морква





Комментариев нет:

Отправить комментарий